0704 - 68 22 57steffe_s79@hotmail.com

Healing för dig i Visby och övriga Gotland

Jag hjälper dig inom healing

Är du möjligen intresserad av att få hjälp inom healing och befinner dig i Visby eller någon annanstans på Gotland? I så fall har du kommit helt rätt. Det här företaget, som heter Sörbom massage, ägs och drivs av mig, Stefan Sörbom. Jag har många års erfarenhet och en enastående kompetens och skicklighet inom healing och andra dylika tjänster. Med min hjälp får du den hjälp som du behöver, när det kommer till healing. Oavsett vad du vill ha min hjälp med inom healing, så ser jag till att du får den hjälp som du vill ha. Jag ger mig aldrig innan du verkligen är 100 procent nöjd med allt som jag har hjälpt dig med.

De tjänster som jag erbjuder är svensk klassiska massage, avläsning av Chakra och helkroppshealing. Jag berättar gärna mera om dessa tjänster, om du finner de intressanta och vill veta mera om vad de innebär. Jag har möjlighet att hjälpa dig med tips och råd inför en behandling också. Detta kan vara bra, om du är osäker på vilken av mina behandlingsformer som passar just dig.  Mina massagebehandlingar hjälper bland annat till mot stress. De ökar blodcirkulationen och förhöjer nivåerna av oxytocin. Om du vill veta mera om fördelarna med healing och massage, så kontakta mig, så berättar jag mera för dig.